Lirik Lagu Sholie Chatoes - Simpang Limo Ninggal Cerito

Lirik Lagu Sholie Chatoes - Simpang Limo Ninggal Cerito

Tak kuat-kuat no ati iki Simpang limo ninggal loro ati Sing tak tresno Kok malah blenjani Ning kutho kediri iki Biyen koe janji Ra bakal ninggal ke aku Tresno iki sing wes kadung jeru Kudu tak trimo Opo sing tak roso ning jero dodo Loro ati sing tak roso Ono ning jero dodo Kabeh iki takdir sing kuoso Ikhlas pisah mending dewe ora popo Tumetes e eluh soko moto iki Koyok di iris roso ning ati Ngenes bertahan batin ku iki Tresno lan sayang malah dadi ilang Loro sing tak roso Aku wis lilo [Reff] Tak kuat-kuat no ati iki Simpang limo ninggal loro ati Sing tak tresno Kok malah blenjani Ning kutho kediri iki Biyen koe janji Ra bakal ninggal ke aku Tresno iki sing wes kadung jeru Kudu tak trimo Opo sing tak roso ning jero dodo [Reff] Tak kuat-kuat no ati iki Simpang limo ninggal loro ati Sing tak tresno Kok malah blenjani Ning kutho kediri iki Biyen koe janji Ra bakal ninggal ke aku Tresno iki sing wes kadung jeru Kudu tak trimo Opo sing tak roso ning jero dodo Kudu tak trimo Opo sing tak roso ning jero dodo..



Lirik Lagu Sholie Chatoes, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.