Lirik Lagu Lusiana Malala - Tembang Tresno

Lirik Lagu Lusiana Malala - Tembang Tresno

Padange suryo nanging peteng ning mripatku Sinare rembulan nambahi susahe atiku Tresno sing tak jaga amung kanggo sliramu Nanging nyatane aku mok apusi Padange suryo nanging peteng ning mripatku Sinare rembulan nambahi susahe atiku Tresno sing tak jaga amung kanggo sliramu Nanging nyatane aku mok apusi Tembang tresno ning lambemu Nyatane amung semu Janji setyo marang aku Nyatane nyusahne atiku Tego tenan kowe ngapusi aku Tego tenan kowe nglarani aku Wis cukup sakmene crito lan laguku Aku pamit lilakno lungaku Padange suryo nanging peteng ning mripatku Sinare rembulan nambahi susahe atiku Tresno sing tak jaga amung kanggo sliramu Nanging nyatane aku mok apusi Tembang tresno ning lambemu Nyatane amung semu Janji setyo marang aku Nyatane nyusahne atiku Tego tenan kowe ngapusi aku Tego tenan kowe nglarani aku Wis cukup sakmene crito lan laguku Aku pamit lilakno lungaku Aku pamit lilakno lungaku



Lirik Lagu Lusiana Malala, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.