Lirik Lagu Furry Setya - Sendiri

Lirik Lagu Furry Setya - Sendiri

Pelan tapi iki pasti Aku dadi nyelehke ati Kanggo kowe kembang ngimpi Aku lali yen bab ati Kudune ati-ati Aku wis mbatesi roso Mergo wedi atiku loro Nanging aku ora gampang Ngumpetake roso sayang Isoku yo mung nyawang Sak jembare segoro tak titipke Roso tresnaku kanggo kowe Nadyan remuk ati iki mendem roso sendiri Berilah sedikit waktu kanggo aku Ngungkapke roso tresno iki Yen ra ono, ben abadi Ning laut sore wingi Mengko yen wayahe teko Kowe dadi nyanding wong liyo Aku ora bakal lilo Tapi mung ning njero dodo Mergo ku dudu sopo sopo Sak jembare segoro tak titipke Roso tresnaku kanggo kowe Nadyan remuk ati iki mendem roso sendiri Berilah sedikit waktu kanggo aku Ngungkapke roso tresno iki Yen ra ono, ben abadi Ning laut sore wingi Sak jembare segoro tak titipke Roso tresnaku kanggo kowe Nadyan remuk ati iki mendem roso sendiri Berilah sedikit waktu kanggo aku Ngungkapke roso tresno iki Yen ra ono, ben abadi Ning laut sore wingi Yen ra ono, ben abadi Ning njero ati iki



Lirik Lagu Furry Setya, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.