Lirik Lagu Vita Alvia feat. Mahesa - Nikung

Lirik Lagu Vita Alvia feat. Mahesa - Nikung

Sun kirimaken gending iki kanggo riko
Hang bengen wis tau nyuguhi roso
Isun ngarepaken awak riko hang ring kono
Biso nemu ganti lan biso lilo
Salah isun othal ngumbyar roso
Kadung gedigi kari getun ring ati

Apuwo bengen riko isun biso welas
Sampek saiki rasane sing biso waras
Kekarepan ati sing biso sun adangi
Saiki getun angel dung ngelali

Mung siji hang sun jaluk teko riko
Lilakno isun disanding wong liyo
Mung kari roso getun hang sun gowo
Wis ngawe getun lan nyangoni riko loro

Apuwo bengen riko isun biso welas
Sampek saiki rasane sing biso waras
Kekarepan ati sing biso sun adangi
Saiki getun angel dung ngelali

Mung siji hang sun jaluk teko riko
Lilakno isun disanding wong liyo
Mung kari roso getun hang sun gowo
Wis ngawe getun lan nyangoni riko loro

Mung siji hang sun jaluk teko riko
Lilakno isun disanding wong liyo
Mung kari roso getun hang sun gowo
Wis ngawe getun lan nyangoni riko loro



Lirik Lagu Mahesa, Vita Alvia, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.