Lirik Lagu Lek Dahlan feat. Putri Kristya - Wis Biasa

Lirik Lagu Lek Dahlan feat. Putri Kristya - Wis Biasa

Atiku ajur
Ning opo sampean mundur
Sak ben dino ra tenang
Amergo sampean ngilang

Jare wes seneng
Motoran gocekan weteng
Ning nyatane kowe malah milih dek’e

Awan wengi tak enteni
Ngancani uripku selawase

Uwes biasa pisah
Wong lanang ora gelem ngalah
Susah aku tak manut
Ngapuro yen aku luput

Wes umume tresno
Ukurane amung bondo ndonyo
Yen ra krasan ojo kakean alasan

Tak mbalik kanan

Jare wes seneng
Motoran gocekan weteng
Ning nyatane kowe malah milih dek’e

Awan wengi tak enteni
Ngancani uripku selawase

Uwes biasa pisah
Wong lanang ora gelem ngalah, susah
Aku tak manut
Ngapuro yen aku luput

Wes umume tresno
Ukurane amung bondo ndonyo
Yen ra krasan ojo kakean alasan

Uwes biasa pisah
Wong lanang ora gelem ngalah, susah
Aku tak manut
Ngapuro yen aku luput

Wes umume tresno
Ukurane amung bondo ndonyo
Yen ra krasan ojo kakean alasan

Tak mbalik kanan



Lirik Lagu Lek Dahlan, Putri Kristya, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.