Lirik Lagu Firda Mauldi - Cukup

Lirik Lagu Firda Mauldi - Cukup

Cukup riko nggawe atinisun loro
Cukup riko nggawe atinisun nelongso
Riko tego nggawe welas isun kesio
Riko tego ninggalaken isun ambi wong liyo

Apuo riko kari tego kari mentolo
Ninggal welas hang wes sun tandur ring dodo
Sampek saiki isun mageh sing biso
Ngganteni welase riko ambi welas hang liyo

Emboh sampek kapan sun gedigi
Sabendino riko nekani ring jero ngimpi
Masio rogo iki wes cubo ngikhlasi
Tapi ati sing keneng di apusi



Lirik Lagu Firda Mauldi, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.