Lirik Lagu Esa Risty - Wes Ra Kurang Kurang

Lirik Lagu Esa Risty - Wes Ra Kurang Kurang

Tak berpikir ning aku
Bakal gawe loro ati
Ngenteni kowe sing tak tresnani
Ora bakal ilang

Saiki mung kari crito
Loro sing ning ati
Ora bakal iso mari

Rasane ati iki
Remuk nganti kepati-pati

Wes ra kurang kurang nggonku ngerteni kowe
Saben wayah wayah mung aku
Sing ngancani pas loro ati

Wes ra kurang kurang nggonku merjuangke
Isuk awan wengi mung kanggo gowe
Sing tak tresnani

Ngapuranen aku wes gawe loro atimu
Aku ora iso jogo atiku kanggo sliramu
Getun sakjroning batinku wes gawe loro atimu
Opo kowe iseh iso nompo tresnaku iki

Rasane ati iki
Remuk nganti kepati-pati

Wes ra kurang kurang nggonku ngerteni kowe
Saben wayah wayah mung aku sing ngancani pas loro ati
Wes ra kurang kurang nggonku merjuangke
Isuk awan wengi mung kanggo gowe sing tak tresnani

Ngapuranen aku wes gawe loro atimu
Aku ora iso jogo atiku kanggo sliramu
Getun sakjroning batinku wes gawe loro atimu
Opo kowe iseh iso nompo tresnaku kanggo sliramu

Tegane atimu gawe loro ati tanpo iso ketulungan
Iki salah lan luputku, ngapuranen aku wes gawe loro atimu



Lirik Lagu Esa Risty, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.