Lirik Lagu Era Syaqira - Getun Pungkase

Lirik Lagu Era Syaqira - Getun Pungkase

Bengene riko weruh paran
Ndemeni isun tanpo jalaran
Bengene riko katon paran
Sampek sampek dadi kedanan

Tapi apuwo saiki
Ngomong sing demen maning
Tapi apuwo saiki
Ngomong sing welas maning

[Reff]
Sun angen angen getun isun ngangeni
Welas hang suci saiki sing ono arti
Sun angen angen getun isun ngangeni
Welas hang suci saiki di sulayani

Welas hang suci saiki di sulayani

Bengene riko weruh paran
Ndemeni isun tanpo jalaran
Bengene riko katon paran
Sampek sampek dadi kedanan

Tapi apuwo saiki
Ngomong sing demen maning
Tapi apuwo saiki
Ngomong sing welas maning

[Reff]
Sun angen angen getun isun ngangeni
Welas hang suci saiki sing ono arti
Sun angen angen getun isun ngangeni
Welas hang suci saiki di sulayani

Sun angen angen getun isun ngangeni
Welas hang suci saiki sing ono arti
Sun angen angen getun isun ngangeni
Welas hang suci saiki di sulayani

Welas hang suci saiki di sulayani



Lirik Lagu Era Syaqira, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.