Lirik Lagu Anggun Pramudita - Maruh Welas

Lirik Lagu Anggun Pramudita - Maruh Welas

Bengen jare sayang
Sing ono liyo
Tapi nyatane riko suloyo
Riko gawe tatu batin iki
Maruh welas hang isun duweni

Kadung riko tego
Isun ugo tego
Nganggep riko sing ono
Timbang ati nisun kemulan loro
Sun lilakno urip tanpo riko

Welas isun wis ilang
Mergo riko abot wong liyan
Umpomo riko hang sun gawe gedigi
Opo magih tetep kadung melasi

Lalekne teko urip riko
Roso welas hang tau ono
Batin isun sing biso maning nerimo
Masio riko teko jalok sepuro

Kadung riko tego
Isun ugo tego
Nganggep riko sing ono
Timbang ati nisun kemulan loro
Sun lilakno urip tanpo riko

Welas isun wis ilang
Mergo riko abot wong liyan
Umpomo riko hang sun gawe gedigi
Opo magih tetep kadung melasi

Lalekne teko urip riko
Roso welas hang tau ono
Batin isun sing biso maning nerimo
Masio riko teko jalok sepuro

Masio riko teko jalok sepuro
Hoo..



Lirik Lagu Anggun Pramudita, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.