Lirik Lagu Anakiya Priyankafaya - Isih Neng Kene

Lirik Lagu Anakiya Priyankafaya - Isih Neng Kene

Aku akan selalu mencintai
Sampai aku mati
Tak tunggu nganti balimu
Aku....iseh Ng kene

Mbiyen Kowe ngomong sayang...
Saiki sayangmu wes ilang..
Atiku wes dadi batang
Tresno Iki mung kanggo Kowe
Sayang Iki mung dinggo Kowe

Loro Ng njero atiku
Marai raiso ngguyu
Raiso lali awakmu
Kau akan selalu di hatiku

[Reff]
Aku akan selalu menyayangi
Sampai akhir nanti
Senajan Kowe uwes nggandeng liane
Aku akan selalu mencintai sampai aku mati
Tak tunggu nganti balimu
Aku iseh Ng kene

Mbiyen Kowe ngomong sayang
Tresno Iki mung kanggo Kowe
Sayang Iki mung dinggo kowe

Ketimbang loro atiku
Luweh enak loro untu
Raiso lali awakmu
Kau akan selalu di hatiku

Tak tunggu nganti balimu
Aku iseh neng kene



Lirik Lagu Anakiya Priyankafaya, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.