Lirik Lagu Ajeg Mesem Official - Ngenteni

Lirik Lagu Ajeg Mesem Official - Ngenteni

Tresnaku iki mung kanggo sliramu
Roso ning njero ati ora biso tak apusi

Opo iki wis garising gusti
Atiku lan atimu bakal dadi siji

Aku kangen aku rindu
Sayang iki ora bakal tak sulayani

[Reff]
Wis suwe anggonku ngenteni
Ora sabar aku pingin ketemu sliramu
Tak jogo ati nganggo roso tresno
Marang kowe sing tak sayang
Pepujaning ati

Aku ngenteni ngenteni tekanmu
Kapan kowe enggal bali gowo janjimu

Aku kangen aku rindu
Sayang iki ora bakal tak sulayani

[Reff]
Wis suwe anggonku ngenteni
Ora sabar aku pingin ketemu sliramu
Tak jogo ati nganggo roso tresno
Marang kowe sing tak sayang
Pepujaning ati

Wis suwe anggonku ngenteni
Ora sabar aku pingin ketemu sliramu
Isaku namung nyuwun marang gusti
Mugi-mugi kabeh dongaku diijabahi
Mugi-mugi ho ooo
Dongaku diijabahi ha a aa



Lirik Lagu Ajeg Mesem Official, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.