Lirik Lagu Yudanosel - Legowo

Lirik Lagu Yudanosel - Legowo.

Nelongso roso ati iki
Kelingan lungamu wingi
Tanpo sebab tanpo ngomong opo-opo
Koe tego lungo ninggal crito loro.
Saiki wis bedo dalane
Koe uwis ro liyane
Ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke
Senajan jero ati, loro rasane.

Aku wis ikhlas, nompo kahanane
Lalekno wae, tresnaku dinggo koe
Cukup aku sing loro
Dongaku siji mugo koe bahagio.

Ikhlas legowo ati iki, sing wis tok blenjani
Ora ngarep koe teko, opo koe bali
Nanging koe kudu ngerti, tulus tresno iki
Mung aku sing duweni.


Lirik Lagu Yudanosel, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.