Lirik Lagu Woro Widowati - Ora Luntur

Lirik Lagu Woro Widowati - Ora Luntur.

loro ati tetep tak tahan
nadyan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

salah..
aku ngakoni ki pancen salah
salah
nresnani kowe sing durung pisah

ngopo..
ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito..
kowe isih nduweke wong liyo

ning cedakmu..
kroso adem tentrem jeroning atiku iki
tangis ati..
kulo niki kedah kados pundi Gusti

[Reff]
loro ati tetep tak tahan
nadyan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

konco-konco ngarahke mundur
dianggep dekne sedulur

tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

ngopo..
ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito
kowe isih nduweke wong liyo

[Reff]
loro ati tetep tak tahan
najan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

konco-konco ngarahke mundur
dianggep dekne sedulur
tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

nganti tekan tutup umur
tresnaku nganti tutup umur


Lirik Lagu Woro Widowati, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.