Lirik Lagu Woro Widowati - Dudu Pilihanmu

Lirik Lagu Woro Widowati - Dudu Pilihanmu.

tresnoku.. tak pasrahne sliramu..
neng opo.. malah ninggali tatu..
keba..ngeten tenan tego atimu..
mentolo nglarani aku..

atiku.. wes tak wehne sliramu..
nyatane.. iseh nggawe nangisku..
mungkin.. iki emang uwes nasibku..
aku.. dudu pilihanmu..

[Reff]
 lilo ra lilo.. aku kudu lilo..
 yen atimu.. mileh ngaleh wong liyo..
 senajan.. kroso loro neng dodo..
 tak ikhlasne.. yen kudu pedot tresno..
 aku ra popo..

atiku.. wes tak wehne sliramu..
nyatane.. iseh nggawe nangisku..
mungkin.. iki emang uwes nasibku..
aku.. dudu pilihanmu..

[Reff]
 lilo ra lilo.. aku kudu lilo..
 yen atimu.. mileh ngaleh wong liyo..
 senajan.. kroso loro neng dodo..
 tak ikhlasne.. yen kudu pedot tresno..
 aku ra popo..

 lilo ra lilo.. aku kudu lilo..
 yen atimu.. mileh ngaleh wong liyo..
 senajan.. kroso loro neng dodo..
 tak ikhlasne.. yen kudu pedot tresno..
 aku ra popo..


Lirik Lagu Woro Widowati, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.