Lirik Lagu Woro Widowati - Cukup

Lirik Lagu Woro Widowati - Cukup.

Ojo dikiro aku ra ngerti
Tumindak salahmu ning mburi
aku ngerti kowe, gandeng ro liyane
cetho nyolok netro

cukup ra bakal tak gadhang bali
eman batin yen mung dipilara
ora mung sepisan lambemu mblenjani
pupus trimo tak pungkasi

[Reff]
Cukup ora guna tak tangisi
nrimo kanthi ikhlas jroning dada
kesalahan yang tak mungkin ku ulang

Janji aku bakal ngebuktekke
Iso entuk sing luwih gemati
Nentremke ati lan tulus nresnani


Lirik Lagu Woro Widowati, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.