Woro Widowati - Angin Dalu Lirik

Woro Widowati - Angin Dalu Lirik:

Duwe Ku Mung Roso Tresno
Duwe Ku Mung Roso Sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ora  ilang

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo 
Moh yen digawae loro 

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo 
Moh yen digawae loro 

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

LirikWoro Widowati Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.