Lirik Lagu Wandra - Sak Madyone

Lirik Lagu Wandra - Sak Madyone.

Nggenjot alon-alon wes tak lakoni
Kerjo amben dino yowes tak lakoni
Nanging durung biso nyenengke atimu 
Aku mung biso njaluk pangapuramu 

Tetep ora ilang roso sayangmu
Topan kok anggep angin sing gawe dorong layarmu 
Love of my life and say "I LOVE YOU"
Badai pasti berlalu 

Aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
Nglakoni urip iki sak lumrahe Sak Madyone
Nanging ati isih ndue roso percoyo 
Mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo.


Lirik Lagu Wandra, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.