Wafiq Azizah - Saben Malem Jum'at Lirik

Wafiq Azizah - Saben Malem Jum'at Lirik:

Sholli wa sallim daiman ‘alahmada
Sholli wa sallim daiman ‘alahmada
Wal ali wal ash ha biman qod wahada
Wal ali wal ash ha biman qod wahada

Saben malem jum’at ahli kubur tilik ngomah
Kanggo nggolek donga wacan qur’an najan sak kalimah
Lamun ora dikirimi banjur bali brebes mili
Bali nang kuburan mangku tangan tetangisan

[Reff]
Kebacut temenan ngger anak putuku
Kowe ora wirang podho mangan tinggalanku
Lamun aku biso bali nang alam ndunyo
Bakal tak ringkesi ndunyoku sing isih ono

LirikWafiq Azizah Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.