Vita Alvia - Cangkeman Lirik

Lirik Lagu Vita Alvia - Cangkeman:

Iki ono cerito
Nduwe konco seneng rasan rasan
Opo lahirmu biyen
Awakmu dipisuhi
Ora diadzani

Gawene rono rene
Golek konco dijak’I cangkeman
Ora mikir mburine
Iso dipentungi kancane

Opo ora mbok pikir
Ra ono wong sempurno
Wes geg ndang mu lereno
Ojo gawe duso

Ning ngarepku kowe ngapik ngapik
Ning mburiku kowe yo ngrasani
Seneng ngece seneng nyinyir
Koyo bunglon ning wit klopo
Koyo wong ra nduwe duso

Mbok kiro aku ora ngerti
Padahal aku iki nyabari
Sak senengmu lek mu ngomong
Sak senengmu lak mu ngece
Aku wes ora peduli

Wes to lereno lak mu nggawe cangkeman
Ilongo ambi duso ora ono wong sempurno

Lirik Lagu Vita Alvia, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.