Tasya Rosmala - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) Lirik

Lirik Lagu Tasya Rosmala - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane):

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase
Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane

Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane
Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki

Wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ngilang

Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo

Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun
Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki

Lirik Lagu Tasya Rosmala, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.