Lirik Lagu SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito

Lirik Lagu SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito.

Ademe wengi iki
Ngelingake kowe sing tau nglarani
Mbiyen pernah janji
Rabakal ngapusi
Loroku wes kepati-pati

Maafmu wes ora tak tompo
Banyu moto wes ninggal cerito
Biyen kowe sing tak percoyo
Saiki malah ngeliyo
Rapopo aku lilo

Wes tak iklaske wes ilang rasane
Saiki aku ra butuh awakmu
Wes lalekno wae kabeh kenangane
Aku uuu wes remuk atine

[Reff]
Slamat tinggal masa lalu
Tresnamu nggo aku palsu
Aku iso mlaku tanpo kowe
Saiki bubrah sak kabehe

Maafmu wes ora tak tompo
Banyu moto wes ninggal cerito
Biyen kowe sing tak percoyo
Saiki malah ngeliyo
Rapopo aku lilo

Wes tak iklaske wes ilang rasane
Saiki aku ra butuh awakmu
Wes lalekno wae kabeh kenangane
Aku uuu wes remuk atine

[Reff]
Slamat tinggal masa lalu
Tresnamu nggo aku palsu
Aku iso mlaku tanpo kowe
Saiki bubrah sak kabehe

Slamat tinggal masa lalu
Tresnamu nggo aku palsu
Aku iso mlaku tanpo kowe
Saiki bubrah sak kabehe..


Lirik Lagu SlemanReceh, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.