Sing Tenang - Kepekso Tresno Lirik

Sing Tenang - Kepekso Tresno Lirik:

tak akoni aku ora tresno
ati iki saktenane ora nggo sliramu
pingin tak rampungke
hubunganku ro kowe
loro atiku ngapusi sabendinane
perih kepekso aku
njalani kisahku iki
kesel rogo iki aku leh ngrasakke

wis cukup mendingan
awak dewe bubaran wae
mergo tresnoku jebule ora nggo kowe

[Reff]
tresno iki ra iso tak peksakke
mesti kudu aku jujur karo kowe
kesikso batinku njalani kisah iki
ngapurane yen aku nglarani atimu

[Musik]
perih kepekso aku
njalani kisahku iki
kesel rogo iki aku leh ngrasakke

wis cukup mendingan
awak dewe bubaran wae
mergo tresnoku jebule ora nggo kowe

[Reff]
tresno iki ra iso tak peksakke
mesti kudu aku jujur karo kowe
kesikso batinku njalani kisah iki
ngapurane yen aku nglarani atimu

[Overtune]
tresno iki ra iso tak peksakke
mesti kudu aku jujur karo kowe
kesikso batinku njalani kisah iki
ngapurane yen aku nglarani atimu
ngapurane yen aku nglarani atimu
ngapurane. wis cukup semene wae

LirikSing Tenang Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.