Lirik Lagu Shinta Gisul - Roso Ati

Lirik Lagu Shinta Gisul - Roso Ati.

Tulung jogonen atiku
Ojo nganti ngeliyo atimu
Mergo gedene roso tresno
Mung kanggo sliramu
Sepi rasane adoh karo kowe
Kepingin nyanding selawase
Tansah kelingan abot rasane
Yen lagi kasmaran

Sak tenane ati iki ora lilo
Aku pamit kerjo ninggal kowe lungo
Demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
Supoyo biso urip mulyo

Pesenku mung siji kowe biso jogo ati
Mergo mung kowe sing tak tresnani
Cepet enggalo bali
Aku ning kene tansah setyo ngenteni

Lirik Lagu Shinta Gisul, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.