Safira Inema - Karo Aku Wae Lirik

Safira Inema - Karo Aku Wae Lirik:

Yen sayangmu menghianati
Nggarai kowe loro ati
Putusen ae ojo diteruske
Karo aku wae

Yen cintamu disepelekke
Keroso ra ono regane
Ikhlasno ae mending dilalekne
Lanjut karo aku wae

Pancen jeru aku ngerasakke
Tapi tak pendem dewe
Sayangku nyang kowe

Mergo kowe wis ono sing nduwe
Aku meneng ngenteni
Putusmu wae

Wis suwi aku
Jadi penggemar rahasiamu
Aku akan sela

Yen sayangmu menghianati
Nggarai kowe loro ati
Putusen ae ojo diteruske
Karo aku wae

Yen cintamu disepelekke
Keroso ra ono regane
Ikhlasno ae mending dilalekne
Lanjut karo aku wae

LirikSafira Inema Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.