Lirik Lagu Sabrina Maharani - Cerito Tresno

Lirik Lagu Sabrina Maharani - Cerito Tresno.

wes setahun anggenku pacaran
amergo kahanan nglakoni cinta terlarang
kowe ro aku urip bebarengan
saikine wes dadi cerito
kowe arep dirabi wong liyo
amergo wong tuo ketutup kerlipe dunyo
kudu tak terimo masio atiku loro

yo mung kowe seng tak tresnani
mung kowe ono njero ati
sliramu sing tak enteni
nganti tumekane pati

cintaku tulus kepadamu
sayangku hanya dirimu
aku akan setia menunggu
sampai ke ujung waktuku

sak tenane atiku ra bakal lilo
nek kowe dijodohno karo wong liyo
senajan awakku iki wes kadung tresno
masio jare ra direstui wong tuwo

bener aku iki anak'e wong kere
sing tak duwe mung tresno opo anane
tapi cintaku tulus mung kanggo kowe
selawase cintaku mung kanggo kowe sayang

saikine wes dadi cerito
kowe arep dirabi wong liyo
amergo wong tuo ketutup kerlipe dunyo
kudu tak terimo masio atiku loro.. howohoo.

yo mung kowe seng tak tresnani
mung kowe ono njero ati
sliramu sing tak enteni
nganti tumekane pati

cintaku tulus kepadamu
sayangku hanya dirimu
aku akan setia menunggu
sampai ke ujung waktuku..

yo mung kowe seng tak tresnani
mung kowe ono njero ati
sliramu sing tak enteni
nganti tumekane pati

cintaku tulus kepadamu
sayangku hanya dirimu
aku akan setia menunggu
sampai ke ujung waktuku

sak tenane atiku ra bakal lilo
nek kowe dijodohno karo wong liyo
senajan awakku iki wes kadung tresno
masio jare ra direstui wong tuwo..

bener aku iki anak'e wong kere
sing tak duwe mung tresno opo anane
tapi cintaku tulus mung kanggo kowe
selawase cintaku mung kanggo kowe sayang


Lirik Lagu Sabrina Maharani, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.