Prigel Pangayu Anjarwening - Mendung Sore Lirik

Prigel Pangayu Anjarwening - Mendung Sore Lirik:

Mendung sore petenge nyemoni ati
Ati sedih kepasut ing janji
Dek semono mendung sore seksi nyoto
Nalikane podo andhum tresno

Nganti smono ndiko
Tego ninggal janji
Ngilang tanpo warto
Bingung nggonku nglari

Mendung sore
Saben teko ngelingake
Pacoban kang angel dilalekke

LirikPrigel Pangayu Anjarwening Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.