Lirik Lagu Nini Carlina - Ojo Ngelu Mas

Lirik Lagu Nini Carlina - Ojo Ngelu Mas.

kangmasku sayang
kangmasku tercinta
sini sini dulu.. mas
ojo prengat prengut
sajake kowe mbesengut
ono ono opo toh mas..
opo kowe ra sayang
opo wis ora cinta
jawab jawab dulu.. mas
mrene krungu ngono
mrono krungu ngene
ojo sambat wae..

jaremu awal bulan..
ngajak aku jalan jalan
ben aku ra sumpek
bendino nang omah
sirahku nganti bludrek..

kangmasku sayang
kangmasku tercinta
sini sini dulu.. mas..

mas.. ojo ngelu..
senajan saiki rung kelaksan
iseh ono wektu..
aduh mas.. aku cinta kamu..
yo mung kowe mas ning njero atiku
kamu jangan ragu..

kangmasku sayang
kangmasku tercinta
sini sini dulu.. mas..

mas.. ojo ngelu..
senajan saiki rung kelaksan
iseh ono wektu..
aduh mas.. aku cinta kamu..
yo mung kowe mas ning njero atiku
kamu jangan ragu..

mas.. ojo ngelu..
senajan saiki rung kelaksan
iseh ono wektu..
aduh mas.. aku cinta kamu..
yo mung kowe mas ning njero atiku
kamu jangan ragu..

kangmasku sayang
kangmasku tercinta
sini sini dulu.. mas..

Lirik Lagu Nini Carlina, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.