Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Bukti Janjimu

Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Bukti Janjimu.

Duh cah ayu aku tresno karo kowe
Siji sijine neng njero atiku
Aku lilo kerjo esuk awan sore
Amung gawe nyenengke atimu
Senajan hasile ora sepiro
Yowes rapopo aku biso nrimo
Iki ngono gegayuhanku
Nyawiji bareng sliramu

Duh kang mas aku tetep tresno kowe
Tak trimo opo anane
Tak tunggu kang mas buktekke janjimu
Nyuwun restu marang wong tuwaku

O... sabaro nimas tak toto atiku
Nyuwun pangestu marang wong tuwaku
Mugo'o gusti ugi paring restu
Aku biso urip bareng sliramu
Kowe biso urip bareng awakku


Lirik Lagu Dorry Harsa, Nella Kharisma, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.