Lirik Lagu Ndarboy Genk - Ojo Nangis

Lirik Lagu Ndarboy Genk - Ojo Nangis

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia siake
Aku sing slalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo-sopo
Aku wis jogo ati
Kowe dolanan neng buri
Kabeh sing tak perjuangke sio sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

[Brigde]
Mesakke Atiku
Yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wes ra betah
wes kebacut getun
kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

[Reff]
Ojo nangis
sing uwes yo uwes
seng ilang ben ilang
cukup aku kelaran laran

Aku nyerah
seng bubrah ben bubrah
kowe bakal ngerti larane
naliko di tinggal pass jeru jerune

kudune ngati ati
opo meneh yen bab ati
kudu mlaku dewe dewe
larane tak tanggung dewe



Lirik Lagu Ndarboy Genk, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.