Lirik Lagu Navis Laella - Tresnoku Ora Prothol

Lirik Lagu Navis Laella - Tresnoku Ora Prothol.

Tulung mbok ojo aku padakno
Awaku karo wong kae
Atiku tulus mung khusus kanggo kowe
Aku ra bakal ninggalke kowe

Pancen aku pernah nduweni mantan
Tapi aku ra pernah hubungan
Ra tau whatsapp’an opo maneh telfonan
Aku ga pernah nggagas tentan mantan

Ojo kuwatir ojo sumelar
Aku ora bakal gawe cidro
Aku iki wis kadung sayang
Tresnoku saiki sangsoyo jero

Aku ora los dol aku uwis kecanthol
Karo slirahmu wis kadung nggranthol

Walaupun sering ono sing miskol
Atiku wis kuat ra bakal prothol

Ojo kuwatir ojo sumelar
Aku ora bakal gawe cidro
Aku iki wis kadung sayang
Tresnoku saiki sangsoyo jero

Aku ora los dol aku uwis kecanthol
Karo slirahmu wis kadung nggranthol
Walaupun sering ono sing miskol
Atiku wis kuat ra bakal prothol

Aku ora los dol aku uwis kecanthol
Karo slirahmu wis kadung nggranthol
Walaupun sering ono sing miskol
Atiku wis kuat ra bakal prothol

Lirik Lagu Navis Laella, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.