Mala Agatha - Lali Rasane Tresno Lirik

Mala Agatha - Lali Rasane Tresno Lirik:

Padange sinar rembulan seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang?
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso?
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

Mbiyen tau ono roso ning njero dodo
Sak durunge kowe nggawe aku cidro
Kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
Senajan ati iki loro, aku rapopo

Wis suwi ora ketemu, kowe teko nang ngarepku
Kowe ngajak balen nggawe kaget sak njerone atiku
Tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku
Sorry, sorry to saying, "Aku ra iso terimo"
Mergo saiki tresnoku wis tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang?
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso?
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

Sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
Demi ngentokne tresnomu papujane ati
Nanging opo kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes deres nong pipi
Sudah, lupakan saja cerita cinta kita berdua
Karena di antara kita sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang, sayang

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku
Sorry, sorry to saying, "Aku ra iso terimo"
Mergo saiki tresnoku wis tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang, opo kowe iseh sayang?
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wis ra ono roso?
Tresnoku nggo sliramu saiki wis luntur soko atiku

LirikMala Agatha Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.