Lirik Lagu Lusiana Malala - Gagal Rabi (Wes Kadung Lamaran Nyebarke Undangan)

Lirik Lagu Lusiana Malala - Gagal Rabi (Wes Kadung Lamaran Nyebarke Undangan).

Wes kadung lamaran
Nyebarke undangan
Jebul malah ra sido
Lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego
Medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo
Aku mok tinggalno

Getun rasane yen pas lagi kelingan
Tresno sing tak karepke kini tinggal kenangan
Kari ngenteni tanggale dewe rabi
Kowe malah mbatalke, gawe tatune ati

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Jane aku kurang opo tiwas ku ngekeki tresno
Lamaranmu wes tak tompo, pas meh rabi kowe lungo
Undangan wes tak sebarke, cincin kawin tak siapke
Malah tekan dinane kowe tega mbatalke
Yen ra gelem tak rabi mending ngomong ket wingi
Ojo ngek’i janji sing ra biso mok lakoni
Yen wes ngene iki aku kudu piye
Wes kebacut yakin eh jebul dodo jodone

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Opo salahku nganti kowe ninggalke aku
Gawe tatu ning atiku, mupuske roso tresnoku

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno


Lirik Lagu Lusiana Malala, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.