Lirik Lagu Luluk Darara - Salam Tresno

Lirik Lagu Luluk Darara - Salam Tresno

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangenku sang soyo gede
Titipan rindu iki sang soyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo teka ning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang aku tulus tresno sliramu hu..

Tresno ra bakal ilyang
Kangen sang soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci teka ning pati

Salam tresno di jogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu



Lirik Lagu Luluk Darara, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.