Lirik Lagu Koplo Again - Perbatasan Ninggal Janji

Lirik Lagu Koplo Again - Perbatasan Ninggal Janji.

Ning perbatasan kene
Kowe lan aku jalin tresno
Janji rabakal ono tresno liyo
Sing gawe gelo jroning dodo

Dudu baguse rupamu
Dudu mergo wis mapan uripmu
Nanging janji janjimu kui
Sing wis gawe mantep ing ati

Nanging ora ngiro
Nanging ora nyongko
Aku kok apusi aku ko larani
Tegane awakmu blenjanji janjimu
Aku yang bertahan
Malah kau tinggalkan

Perbatasan jawa tengah
Sing gawe atiku bubrah
Mergo tresnaku lan tresnamu
Wis ning ambang pisah

Janji ngucap janji
Tegane kowe blenjani
Perbatasan jawa tengah oo..
Bukti ninggalke janji

[Music]

Dudu baguse rupamu
Dudu mergo wis mapan uripmu
Nanging janji janjimu kui
Sing wis gawe mantep ing ati

Nanging ora ngiro
Nanging ora nyongko
Aku kok apusi aku ko larani
Tegane awakmu blenjanji janjimu
Aku yang bertahan
Malah kau tinggalkan

Perbatasan jawa tengah
Sing gawe atiku bubrah
Mergo tresnaku lan tresnamu
Wis ning ambang pisah

Janji ngucap janji
Tegane kowe blenjani
Perbatasan jawa tengah oo..
Bukti ninggalke janji

Perbatasan jawa tengah
Sing gawe atiku bubrah
Mergo tresnaku lan tresnamu
Wis ning ambang pisah

Janji ngucap janji
Tegane kowe blenjani
Perbatasan jawa tengah oo..
Bukti ninggalke janji


Lirik Lagu Koplo Angin, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.