Lirik Lagu John S - Mati Rasamu

Lirik Lagu John S - Mati Rasamu

Aku ora ngerti salahku
Kowe moro medot katresnanku
Tanpo mikir perasaanku
Kowe pamit lungo gawe bingung atiku...
Tresnoku sing biyen tak jogo
Jebulane mung mbok gawe loro
Bareng aku wes lali awakmu
Kowe malah teko ngajak balen aku...

[Reff]
Opo...kurang marem atimu
Gonmu saben dino gawe tangisku
Opo...pancen wes mati rasamu
Sepurane aku ...hu..hu..hu
Ora nompo tresnamu...



Lirik Lagu John S, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.