Lirik Lagu Jalis Adiluhung - Sandiworomu

Lirik Lagu Jalis Adiluhung - Sandiworomu.

Loro Atiku Loro, Koe Karo Wong Liyo
Nangin Aku Mong Trimo, Senajan Remuk Atiku
Wis Wis Ra Sah Nangis, Ngemis Ngemis Jaluk Balen
Wis Wis Ra Sah Gelo, Iku Mung Sandiworomu
Umpomo Bulan Lan Lintang, Ngerti Koe Selingkuh
Mesti Gelem Cerito, Cerito Opo Anane
Wis Wis Ra Sah Nangis, Ngemis Ngemis Jaluk Balen
Wis Wis Ra Sah Gelo, Iku Mung Sandiworomu

[Reff]
Ra Sah Ngajak Ribut, Ora Usah Nesu-Nesu
Iki Wis Dalane, Kudu Pisah Karo Koe
Ra Sah Ngelek-Ngelek, Ora Usah Ngungkit-Ngungkit
Iki Wis Dalane, Kudu Pisah Karo Koe

Wis Wis Ra Sah Nangis, Ngemis Ngemis Jaluk Balen
Wis Wis Ra Sah Gelo, Iku Mung Sandiworomu

[Reff]
Ra Sah Ngajak Ribut, Ora Usah Nesu-Nesu
Iki Wis Dalane, Kudu Pisah Karo Koe
Ra Sah Ngelek-Ngelek, Ora Usah Ngungkit-Ngungkit
Iki Wis Dalane, Kudu Pisah Karo Koe

Tresno Iki, Kadang Koyo Srimping Telo
Iso Ajur Yen Kowe Ra Ngerti-Ngerti
Umpomone Bulan Ngerti Sakabe
Mesti Crito Opo Wae Sa Ono Ne

[Reff]
Ra Sah Ngajak Ribut, Ora Usah Nesu-Nesu
Iki Wis Dalane, Kudu Pisah Karo Koe
Ra Sah Ngelek-Ngelek, Ora Usah Ngungkit-Ngungkit
Iki Wis Dalane, Kudu Pisah Karo Koe


Lirik Lagu Jalis Adiluhung, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.