Iwan Kurniawan feat. Agsha Ayu - Dolanan Roso Lirik

Iwan Kurniawan feat. Agsha Ayu - Dolanan Roso Lirik:

Nalikane eluhku netes ning tangane
Nggrantes atiku nganti seprene suene
Aku ra ngiro bakal kongene akhire
Remuk ajur kahanan
Mergo tok tinggalne

Sakiki aku sadar kepiye karepe
Rosoku mung tok idak sakkarepe dewe
Rumangsane aku iki dolanane
Sing wes bosen tok guang
Banjur tok tinggalne

[Reff]
Saiki aku
Wes ora iso percoyo marang sliramu
Wes cukup
Lehmu dolanan batinku nganti
Kongene rasane
Aku mung ibarat koyo batre abc
Yen entek setrume banjur tok lalekke

[Part cewek]
Kangmas sepurane aku
Raiso ngancani uripmu
Aku sadar iki mung gawe tatu atimu
Cukop semene wae nggonmu ngarepke aku

Kangmas sliramu
Mung dadi pelampiasanku
Sepurane ora iso nepati janjiku
Mungkin takdire raiso bersatu

[Reff]
Saiki aku
Wes ora iso percoyo marang sliramu
Wes cukup
Lehmu dolanan batinku nganti
Kongene rasane
Aku mung ibarat koyo batre abc
Yen entek setrume banjur tok lalekke
Aku ming ibarat koyo batre abc
Yen entek setrume banjur tok lalekke..

LirikIwan Kurniawan Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.