Lirik Lagu Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino

Lirik Lagu Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino.

Aku ra pengen
Nyawang kowe sedih ati
Yen di gawe gelo
Sak isoku tak tambani

Yen ngomongne tresno
Nggo dolanan gawe gelo
Kulo mung cah ndeso
Nglarani mboten kulino

Aku mung pengen gawe seneng atimu
Gawe ayem atimu bahagia bersamamu
Nyawang esemmu wes nyenengke atiku
Yen kowe dadi bojoku

Sampek o tuwek tresnoku ora kurang
Malah soyo tenanan
Jo kuwatir kowe seng tenang
Pinginku mung siji
Jogonen tresnomu kuwi
Enek aku seng ngenteni

[Musik]

Yen ngomongne tresno
Nggo dolanan gawe gelo
Kulo mung cah ndeso
Nglarani mboten kulino

Aku mung pengen gawe seneng atimu
Gawe ayem atimu bahagia bersamamu
Nyawang esemmu wes nyenengke atiku
Yen kowe dadi bojoku

Sampek o tuwek tresnoku ora kurang
Malah soyo tenanan
Jo kuwatir kowe seng tenang
Pinginku mung siji
Jogonen tresnomu kuwi
Enek aku seng ngenteni

Aku mung pengen gawe seneng atimu
Gawe ayem atimu bahagia bersamamu
Nyawang esemmu wes nyenengke atiku
Yen kowe dadi bojoku

Sampek o tuwek tresnoku ora kurang
Malah soyo tenanan
Jo kuwatir kowe seng tenang
Pinginku mung siji
Jogonen tresnomu kuwi
Enek aku seng ngenteni

Lirik Lagu Intan Chaca, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.