Lirik Lagu ILUX ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali

Lirik Lagu ILUX ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali.

Angin wengi sampekno roso kangenku
Nganti saiki durung sanggup lali

Aku dewe ning kene
Kroso sepi tanpo kowe
Tulungono padangono petenge uripku

Aku seng gawe we lungo
Ninggal getun ning dodo
Sak tuluse atiku jaluk sepuro

Raono seng iso ganteni ceritomu sayang
Aku iseng tetep kelingan

Raono seng iso ganteni kabeh kenangan
Panggah kowe seng paling tak sayang


Lirik Lagu Woro Widowati, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.