Heniikun Bay - Rung Wani Nembung Lirik

Heniikun Bay - Rung Wani Nembung Lirik:

[kidung jawa]
duh Gusti engkang kulo sembah
mugi paringo berkah
wantun medhar manah
sak dherenge kulo mlampah
kathur kulo manembah
donga kulo pun ijabah

keparengno aku
kangen mring sliramu
senadyan sliramu dhurung
kenal karo awakku

aku nandang wuyung
ning rung wani nembung
pikiran dadhi bingung
ati kroso suwung

ayu sliramu
gawe kesengsem atiku
ning aku ragu
opo sliramu nompo katresnanku

[Reff]
tebing breksi wengi iki
sing bakal dadhi saksi
eluhku ning pipi

pengen nyanding tapi rung wani
dadhi sepi ning ati
ra ono sing ngancani

ayu sliramu
gawe kesengsem atiku
ning aku ragu
opo sliramu nompo katresnanku

[Reff]
tebing breksi wengi iki
sing bakal dadhi saksi
eluhku ning pipi

pengen nyanding tapi rung wani
dadhi sepi ning ati
ra ono sing ngancani

Gusti engkang kulo sembah
mugi paringo berkah
wantun medhar manah

sak dherenge kulo mlampah
kathur kulo manembah
donga pun ijabah

[Overtune]
Gusti engkang kulo sembah
mugi paringo berkah
wantun medhar manah

sak dherenge kulo mlampah
kathur kulo manembah
donga pun ijabah
donga pun ijabah
pun ijabah

LirikHeniikun Bay Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.