Lirik Lagu Hendra Kumbara - Wayahe

Lirik Lagu Hendra Kumbara - Wayahe.

wayahe wayahe
nembung wong tuwane
mergo pacaran gandengan tangan
kuwi wes ra jaman

wayahe wayahe
siji tak mantebke
hubungan intim sing bukan mukhrim
wes terlalu mainstream

sing penting aku berjuang
kanggo kowe sing tak sayang
tresnoku tenan ora gampangan
dolan tak lereni
kerjo mempeng tak lakoni
nggo sangu rabi

nyuwun pangestu
bapak kalih ibu
putrine sing ayu dewe
kulo rumatane

nyuwun pandungo
kalih Sing Kuoso (bismillah)
mbesok nggonmu sholat wengi
aku sing ngimami


Lirik Lagu Hendra Kumbara, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.