Lirik Lagu Hendra Kumbara - Tresno Temenan

Lirik Lagu Hendra Kumbara - Tresno Temenan

wes tak rungokke
kabeh ngendikane
sebehmu
jare putrine sing ayu dewe
karepe dijodohake
karo priyo sing luwih sekabehane
uwes tak tampani
kabeh sing diwanti
sebehmu
senadyan loro ing jero dodo
karepku tak perjuangno
mergo tresnoku ngluwihi isi dunyo

ojo mbok anggep dolanan
tresnoku temenanan
jo mbok anggep recehan
sing teko terus ilang

ojo mbok anggep guyonan
tresnoku temenanan
dudu setruk parkiran
sing gampang kabur kanginan

kewajibanku ning dunyo
mung usaha lan dungo
rejeke jodo lan pati
kersane Gusti



Lirik Lagu Hendra Kumbara, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.