Happy Asmara - Wes Tatas Lirik

Lirik Lagu Happy Asmara - Wes Tatas:

Tak Eleng-eleng mbiyen
tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan
pungkase umurku
Nanging saikine
kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili
wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang

[Reff]
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah..

Lirik Lagu Happy Asmara, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.