Lirik Lagu Happy Asmara - Prei Layangan

Lirik Lagu Happy Asmara - Prei Layangan

Tak sawang kae langit
Kang kebak lintang
Aku neng kene sepi
Tanpo kowe sing tak sayang

Ademe howo iki nembus jroning ati
Adoh karo kowe wong sing tak sayangi

Ora tatu nanging soyo jeru
Nandang rindu marang sliramu
Pancen abot nompo kahanane
Adoh kowe pas lagi sayang sayange
Aku sayang kowe

Demi kowe aku berjuang
Demi kowe ku rela bertahan
Jujur aku wegah kelangan
Ku berjanji oleh kowe prei layangan

Tak sawang kae langit
Kang kebak lintang
Aku neng kene sepi
Tanpo kowe sing tak sayang

Ademe howo iki nembus jroning ati
Adoh karo kowe wong sing tak sayangi

Ora tatu nanging soyo jeru
Nandang rindu marang sliramu
Pancen abot nompo kahanane
Adoh kowe pas lagi sayang sayange
Aku sayang kowe

Demi kowe aku berjuang
Demi kowe ku rela bertahan
Jujur aku wegah kelangan
Ku berjanji oleh kowe prei layangan

Demi kowe aku berjuang
Demi kowe ku rela bertahan
Jujur aku wegah kelangan
Ku berjanji oleh kowe prei layangan



Lirik Lagu Happy Asmara, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.