Happy Asmara - Ngempet Tresno Lirik

Lirik Lagu Happy Asmara - Ngempet Tresno:

Netes eluh ning pipiku
Iki nyeritakke
Loro ning njero atiku mergo
Mikirke kowe

Abot rosone yo kudu
Iso ngelalekke
Wes kadung jeru roso sayangku
Meng teko kowe

Tambah perih
Kowe seng tak karepke
Nanging wes ono seng duwe

Aku mbesok nyawang
Ora iso nduweni
Tresnoku ra mbok trimo
Aku keloro loro

Aku mbesok nangis
Ngampet ning njero ati
Mergo kebacut tresno
Kowe malah milih wong liyo

[Musik]

Netes eluh ning pipiku
Iki nyeritakke
Loro ning njero atiku mergo
Mikirke kowe

Abot rosone yo kudu
Iso ngelalekke
Wes kadung jeru roso sayangku
Meng teko kowe

Tambah perih
Kowe seng tak karepke
Nanging wes ono seng duwe

Aku mbesok nyawang
Ora iso nduweni
Tresnoku ra mbok trimo
Aku keloro loro

Aku mbesok nangis
Ngampet ning njero ati
Mergo kebacut tresno
Kowe malah milih wong liyo

Aku mbesok nyawang
Ora iso nduweni
Tresnoku ra mbok trimo
Aku keloro loro

Aku mbesok nangis
Ngampet ning njero ati
Mergo kebacut tresno
Kowe malah milih wong liyo

Keloro loro
Kowe milih wong liyo

Lirik Lagu Happy Asmara, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.