Lirik Lagu Happy Asmara feat. Dwi Putra - Ra Bakal Keganti

Lirik Lagu Happy Asmara feat. Dwi Putra - Ra Bakal Keganti.

semilir angin wengi..
nggugah roso.. kangene atiku
soyo jeru ning sliramu..

aku dewean.. ono kene..
sing bakal ngenteni balimu..
ono ning sandingku..

 tak jaluk gedene sabarmu
 ikhlas ngenteni tekaku..

[Chorus]
mbok gandeng tanganku..
mbok elus pipiku..
sak kuate ati..
kowe ngungkapke tresno..

yo mung kanggo kang mas..
wong sing tak kangeni..
awan lan rino wengi..

tresno tulus ing ati
ora bakal biso keganti
yo mung sliramu.. mung sliramu..
lintange ati..

semilir angin wengi..
nggugah roso.. kangene atiku
soyo jeru ning sliramu..

aku dewean.. ono kene..
sing bakal ngenteni balimu..
ono ning sandingku..

 tak jaluk gedene sabarmu
 ikhlas ngenteni tekaku..

[Chorus]
mbok gandeng tanganku..
mbok elus pipiku..
sak kuate ati..
kowe ngungkapke tresno..

yo mung kanggo kang mas..
wong sing tak kangeni..
awan lan rino wengi..

tresno tulus ing ati
ora bakal biso keganti
yo mung sliramu.. mung sliramu..
lintange ati..


Lirik Lagu Dwi Putra, Happy Asmara, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.