Lirik Lagu Fira Azahra - Cukup Kuciwo

Lirik Lagu Fira Azahra - Cukup Kuciwo

Netes eluh neng pipi iki
Eleng guyumu esem manismu
Kebayang ing saben wengiku
Kangen sliramu aku tresno sliramu
Nanging saiki kowe nyanding karo de’e
Ra njalok sepuro malah we gawe gelo
Neng njero dodo

[Reff]
Sing tak roso
Ambyar ati iki
Mergo kowe gampang medot tresno
Kowe ra peduli karo aku iki
We ngacurno janji sing tak trimo cukup ku kuciwo
Kowe tego



Lirik Lagu Fira Azahra, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.