Didi Kempot - Tendo Biru Lirik

Didi Kempot - Tendo Biru Lirik:

kembang mayang sing ning ngisor tendo biru
ra tak nyana mantene jebul calonku
wong sing nyanding sliramu kudune aku

lungguh jejer ana ing ngareping tamu

tendo biru sing nata kuwi tanganku
adus kringet rew~ng ana resepsimu
mripat iki nyaw~ng nganti ora wani
gela, ningapa kowe cidro janji

kudune awakku sing dadi raja sedalu
wong liya malah sing dadi bojomu
kudune awakku sing ngrasake wulan madu
wurung seneng malah kesiksa batinku

tendo biru sing nata kuwi tanganku
adus kringet rew~ng ana resepsimu
mripat iki nyaw~ng nganti ora wani
gela, ningapa kowe cidro janji

kudune awakku sing dadi raja sedalu
wong liya malah sing dadi bojomu
kudune awakku sing ngrasake wulan madu
wurung seneng malah kesiksa batinku

tendo biru sing nata kuwi tanganku
adus kringet rew~ng ana resepsimu
mripat iki nyaw~ng nganti ora wani
gela, ningapa kowe cidro janji

LirikDidi Kempot Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.