Lirik Lagu Didi Kempot - Tatu

Lirik Lagu Didi Kempot - Tatu.

senadyan kowe ngilang, ra biso tak saw~ng
nanging neng ati tansah kelingan
manise janji janjimu kuwi nglarani ati

senadyan aku lara
ning seh kuat nyangga tatu sing ono dodo
perih rasane yen eling kowe, angel tambane

opo aku salah yen crito opo anane
wong sing neng sandhingmu
ben melu krungu piye tenane
opo aku salah yen aku kondo opo anane
ceritane tresno naliko biyen aku lan kowe

senadyan aku lara
ning seh kuat nyangga tatu sing ono dodo
perih rasane yen eling kowe, angel tambane

opo aku salah yen crito opo anane
wong sing neng sandhingmu ben melu krungu piye tenane
opo aku salah yen aku kondo opo anane
ceritane tresno naliko biyen aku lan kowe
wong sing neng sandhingmu ben melu krungu sing tak rasakke


Lirik Lagu Didi Kempot, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.