Lirik Lagu Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji

Lirik Lagu Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji.

bebasan koyo ngenteni
udan ning mongso ketigo
senajan mung sedelo ora dadi ngopo
penting iso ngademke ati

semono ugo rasaneng atiku
mung tansah nunggu tekamu
ra kroso setaun kowe ninggal aku
kangen kangene atiku

aku sek kelingan naliko neng pelabuhan
kowe janji lungo raono sewulan
nanging saiki wes luwih ing janji
nyatane kowe ora bali bali

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

semono ugo rasaneng atiku
mung tansah nunggu tekamu
ra kroso setaun kowe ninggal aku
kangen kangene atiku

aku sek kelingan naliko neng pelabuhan
kowe janji lungo raono sewulan
nanging saiki wes luwih ing janji
nyatane kowe ora bali bali

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

bebasan koyo ngenteni
udan ning mongso ketigo
ra kroso setaun kowe ninggal aku
kangen kangene atiku


Lirik Lagu Didi Kempot, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.